reede, 17. juuli 2009

Unine hommik

Häbi lugu küll - kell varsti juba kümme ja ma pole mittttte midagi kasulikku teinud.

Varahommikul sai mees tööle saadetud. Arvasin, et no hakkan aga kohe toimetama, ju siis saab päeva jooksul ka palju ära teha. Jee, ma hakkasin!
Tegin pildi kartuliõiest. Kartulipõld näeb sel suvel väga uhke välja - mitu korda kõblatud ja mullatud ning väetist saanud. Ju sellepärast! Eelmisel aastal jätsime suurema jao vagusid üldse üles võtmata, polnud mõtet tühja maad "kratsida".
Mustsõstrad hakkavad ka varsti küpseks saama. Pilt on ladvaosast, põõsa sees on marjad ikka enamasti pooltoored.

Tegelikult tuleks lisaks eile tegemata jäänud töödele ka marjapõõsaste all roomata ja seal võimutsevate nõgeste ja veel mingi heintaimega midagi ette võtta. Aga .... ma olen juba praegu peaaegu kindel, et plaaniks see jääbki. Põhjuseid on õite mitu: esiteks jään seal mesilaste lennuteele ja neil rapsis käimisega kiire. Igasugused tõkestavad tegurid on nad valmis juba eos elimineerima. Selleks puhuks ei ole paaril mesilasel kahju ka oma elu ohvriks tuua. Teiseks on tikripõõsad teadupärast okkalised ja see on juba piisav põhjus neist eemale hoida.

Poisid ei ole kohe kindlasti mitte eriti varmad Kauri pool peetud võrgupeolt koju tulema. Nad teavad, et isa pidi välitöödele minema ja arvutid - poisid oleks alles koju tulles auto peale pakitud. Poisid ei teagi, et tegelikult on isa tööl ja auto kodus. Aga las nad olla. Seekord on siis Urve kord nelja suurt söödikut toita :)

Kommentaare ei ole: