kolmapäev, 1. juuli 2009

Tamm

Suurvesi on ammu möödanik ja veetase aina langeb. Juba on vesi nii madal, et vaja oli hakata tammi peal pisikesi taastamistöid tegema. Kuna kivid on seal lahtiselt, siis käib alaline võitlus kivid vs vesi. Veel on aga teadupärast meeletu jõud...
Tamm enne kohendamist ja pärast kerget kohendamist.

Olin keset jõge ja veekohinat ega kuulnud, et õue sõitis auto. Varsti tuli Arne hõikama, et minu juurde olla tuldud. Huvitav, huvitav!
Tulijad olid jummalast võõrad inimesed! Nemad on mööda Eestimaad ringreisil ja kuna on ise maainimesed, siis tunnevad muuhulgas huvi ka maakodu aedade vastu. Palusid luba aias ringi vaadata.
Kiiresti käis mõttes silme eest läbi, mis seis meil siin on :) Nojah, Kivikõrb on niitmata - ei raatsi, sest valge ristik õitseb ja see on kubinal mesilasi täis. Imepeenar on ikka veel selline nagu ta on... Aga noh, üldiselt nitševoo. Nii me siis jalutasime aias ja pargis ja jõe ääres ja Rootsi Teel ja no, igal pool.
Ise need meie külalised elavad kuskil Järvamaa ja Lääne-Virumaa piiril. Pidid nüüd keerama keila suunas ja siis Türi kaudu tagasi. Selline ring neil.

Kommentaare ei ole: