teisipäev, 28. juuli 2009

Traumajärgselt "haiguslehel" :(

Eilne naelaauk oli läinud kuidagi kahtlaseks. Nii kahtlaseks, et ma võtsin isegi vaevaks ja käisin Kosel perearsti jutul. Nii sai ühtlasi kaks kärbest ühe hoobiga, kuna Magnuse vastu on hakanud meie kaitsejõud "ebatervet" huvi ilmutama. Tal vaja arstlikku komisjoni minekuks ka perearsti tõendit. Sain talle aja kinni panna.
Mind võeti järjekorras kohe vahele, kuna pidavat olema trauma. Vot siis! No ja perearst keelas mul ära igasuguse püstijalu tehtava töö :((( Küsis isegi, et kas on vaja haiguslehte. No mis ma selle haiguslehega peaksin peale hakkama???

Alles see oli, kui lugesin Taali kooli saatusest ja mõtlesin, et mida Marika nüüd teeb. Ja kellele mõtled, see annabki endast õige pea märku. Seekord siis Netlog`i kaudu. Ma ei saa küll päris hästi pihta selle netlogi põhimõttele, aga noh, las ta siis olla.
Ja küll on ikka kole, kui ühel hetkel oled kooli direktor, järgmisel hetkel töötu, kes praeguses keerulises olukorras peab omale uut rakendust otsima. Kurb. Loodan südamest, et tal siiski õnnestub saada meelepärane töökoht. Praegu küll hea suve nautida, aga pea see sügis ei tule.

1 kommentaar:

Kadakas ütles ...

Kurb küll :( Aga puhkuse ajal kulub puhkamine ka ära! Rassisid õues uute peenarde ja muuga niigi saja eest.