PUNASESÕSTRAKOOK
Taigen:
150 g võid
1 1/4 dl suhkrut
1 muna
3 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
Kate:
punaseid sõstraid
300 g hapukoort
2 muna
1/2 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
Valmistamine:
vahusta või ja suhkur
lisa pidevalt segades munad
sõelu hulka jahu - küpsetuspulbri segu
sega ühtlaseks taignaks
taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile; taigen tuleb suruda ka küpsetusplaadi servadele
vahusta munad, suhkur ja vanillisuhkur
sega hulka hapukoor
lisa marjad segusse
kalla marjade-hapukoore segu taignale
küpseta 200 kraadi juures ca 25 min
Kook pealtvaates. Välja näeb selline tume, kuna kokkamise kõrval tuli mõte ka kasvuhoonet kasta :D
Kook "külgvaates". Mis sest, et valede marjadega, aga väääga maitsev sellegipoolest.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar