neljapäev, 30. juuli 2009

Neljapäevased tegemised

Polegi suurt midagi hõisata...
10 - liitrine ämber musti sõstraid nopitud ja puhastatud.
Vahepeal tuleb teha üks sõit Kosele. Arsti juures käimise kohta tuleks kasutada Eelika sõnu: "Elusalt ma ennast kätte ei anna".
Keedumoosi mustadest sõstardestkogunes 16 0,5 liitrist purki.

Kuni veel vähegi midagi näha oli, korjasin tikreid. Annaks homne ilm nii pikaltki vihmavaba aega, et jõuaksin tikrite juurde ka natuke musti sõstraid korjata. Tahaks homme esimese mahlalaari ära teha.

Täna oli jälle üle tüki aja niitmise päev. Jalutasime niidetud uues pargis. Ilusad, suured ja lopsakad puud on meil seal juba. Elu ei olegi mõttetult elatud, puid on üsna palju istutatud.

Üks katse ebaõnnestus ka. Just nagu selle katse piltki. Ammu olen mõelnud, et mis oleks, kui paneks trepikatuse tugipostidele kivid ümber. Columbia Kivi pakub vist üsna kenasid klombitud kive. Aga kuidagi liiga jämedad jääksid postid, kui kasutada standardmõõtudega kive. Vaja vaatama minna, äkki pakutakse ka midagi kitsamat/õhemat.

Sirje on siis Archimedesesse teada andnud, et Harmi kooli Comeniuse projektil vahetub koordinaator. Ta ise on Jüri Gümnaasiumi projekti koordinaator. See on isegi väga hea. Koordinaatori töö tekitab minus natuke kõhedust, aga kuna Sirje teeb samal ajal täpselt sama asja, siis saan teda kiusata ja konsultatsiooni nuiata. Vot oleks ikka pidanud tähelepanelikumalt kuulama, kui aruannete kirjutamise ajal kabinetis istusime ja tarka juttu kirja panime. Aga ma lasin ühest kõrvast sisse, teisest välja, et ah, see pole minu rida. Nüüd on. Ja ongi häda käes!

Kommentaare ei ole: