teisipäev, 21. juuli 2009

Kaart

... tegelikult küll aerofoto.
Leidsin uue kondi, mida järada. Täitsa põnev. Esimene katse läks aia taha - miskipärast otsustasid esimesed märked ära kustuda. Aga mis halvasti, see uuesti. Tee siis sellisele krundile aed ümber!
Kogu niitmise alla kuuluv maa pildile ei mahtunudki.
Seda süsteemi oli vaja õppida, et siis omakorda Arnele õpetada. Tal seda pärandkultuuri objektide kaardile märkimiseks vaja.
Laadisin pildi Flickrisse, et seal seda lõigata, aga selleks kuuks on Flickris salvestamistega jama lugu. Kuunorm on täis :(
Ja üllatuse osaliseks sain ka: kui sõita meie kruusateel või Aruvalla-Urge teel, siis sellist teede laiuse vahet küll ei taju. Aerofoto aga ilmselt ei valeta - ju siis teine tee on laiem. Aga no ikkagi ei usu - mine või sammudega mõõtma :)

1 kommentaar:

Köögikata ütles ...

Põnev värk.ja lahe krunt teil.
Aga need teed - arvan, et pildil paistab suurusevahe sellepärast nii suur, et kruusateel on taimeserv kohe teeni, aga asfaltil on veel lai kruusane riba servas ja see paistab pildil sama heledana. Kui silma teritada, võib eristada sellel lainetava servaga teel märksa seespool sirget ranti mõlemal pool, ja nende rantide vahe on küll üsna sama lai, kui kruusatee, võibolla ainult tiba laiem. :o)