reede, 3. juuli 2009

Mõistus ei ole enda teha ehk kuidas sündis üks jabur idee

Kõikse paremad mõtted tulevad pähe maad kaevates. Nii seegi kord....
Mind ärritavad juba nii umbes 18 aastat kolm truubitoru ja kaks paneeli. Täiesti kohatult on nood suuremad torud tükkis paneelidega meie eesaias.


Väike truubitoru
Suured truubitorud ja paneelid
Ja siis küpses sõjakas plaan....
Tegin selle kohta isegi "projekti", mis näha allpool :)

Kõige selle mõte on selles, et sellest aastaid-aastaid seisnud staffist saaks kujundada midagi ekslusiiv-originaalset aiakujunduse seisukohast vaadatuna.

Nojah, selle "projekti" selgituseks siis nii palju, et neisse truubitorudesse võiks mingid taimed kasvama panna ja nende vahel oleks paneelidele kujundatud istumiskohad.... No kas pole põnev idee?

Vahepeal tuli ka mu kalamees koju. Tutvustasin ome "geniaalset" projekti ja uskumatu, kuid tõsi - ta ei toonudki välja n + 1 vastuargumenti, vaid ütles hoopis, et tarvis sobiv koht otsida.

Võib-olla hakkab see idee millalgi isegi jumet võtma..... :D
Projekt ise on siin:

4 kommentaari:

Kadakas ütles ...

Väga põnev projekt!
Mul hakkasid kohe mõtted liikuma, et kui selline konstruktsioon oleks grillikoha läheduses, saaks tünnides maitsetaimi ja rohelist kasvatada...

Mariihen ütles ...

:D Meil statsionaarset grillikohta polegi, kui lõkkeplats just sinna alla ei käi. Plaan muidugi on, aga praegu läheb kogu aur (ja raha) majale uue laudise löömisele.

Köögikata ütles ...

Väga vahva taaskasutusidee!

Anonüümne ütles ...

Vaatan ikka sinu toimetamis siin ja huvitavaid mõtteid. Soovitan sulle omaltpoolt uurida ka ühte huvitavat raamatut, äkki leiad selt ka midagi endale - Priit Valge "Hobiehitaja ABC - Puutöö ja müüritöö algtõed"
Hille