Taigen: Tavaline pärmitaigen.
Täidis:
1 kg värsket kapsast
2 sibulat
150 g jahu
2 keedetud muna
soola
riivitud muskaati
pipart
Kapsas ja sibul hakkida ja keema. Maitsestada. Keemise lõpus tuleks natuke lisada jahu, muidu võib täidis natuke vedelaks jääda. Kõige lõpuks lisa hakitud munad.
Kui nüüd siin seda kirjutan, siis meenub, et jahu jäigi seekord jälle lisamata :) Nüüd juba hilja, kuna täidis on jahtunud.
Kuna suvine aeg ja rohelist on laialt käes, siis lisasin ka hakitud sibulapealseid ja ohjeldamatult tilli.
Täidis:
1 kg värsket kapsast
2 sibulat
150 g jahu
2 keedetud muna
soola
riivitud muskaati
pipart
Kapsas ja sibul hakkida ja keema. Maitsestada. Keemise lõpus tuleks natuke lisada jahu, muidu võib täidis natuke vedelaks jääda. Kõige lõpuks lisa hakitud munad.
Kui nüüd siin seda kirjutan, siis meenub, et jahu jäigi seekord jälle lisamata :) Nüüd juba hilja, kuna täidis on jahtunud.
Kuna suvine aeg ja rohelist on laialt käes, siis lisasin ka hakitud sibulapealseid ja ohjeldamatult tilli.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar