teisipäev, 14. juuli 2009

Päeva aruanne

Tänane päev on õhtusse jõudnud nii, et selle kohta võib öelda "ne mjaso, ne rõba". Kogu aeg nagu teeks midagi, aga samas ei tee ka. Selline päeva õhtusse veeretamine on andestatav ainult ja ainult puhkuse ajal. Sellepärast erilisi süümekaid pole ka.
Mis siis tehtud sai?
1. Kuna sirelid jäävad sel suvel nö eksperimendi korras tagasi lõikamata, siis võtsin ette jasmiinipõõsa. Kedagi pean ju ometi pügada saama!
2. Kasvuhoones võtsin tomatitaimedel ladvad maha. Aitab kõrgustesse kasvamisest! Aeg on viljadele jumekust ja prullakust lisada.
3. Heegeldasin. See tegevus eriti ei istunud, sest ma ei mäleta, kas lõnga on veel teine kera ka või polegi. Otsida ka ei viitsinud.
4. Õmblesin lõpuks valmis ühe suveseeliku.
5. Valmis on ka suvine kott.

6. Mässasin Wordpressi ajaveebiga. Ei saanudki aru, kuidas seal embed code kleebitakse :(((
7. Vaatasin üle oma materjalid Googlepages`s. Noh, et kas on juba Googlesites keskkonda üle kanditud. Ega ei ole küll! Mis ma siis nüüd tegema peaksin? Mu e-portfoolio ootab kevadel soiku jäänud töödega jätkamist. Kas võin samasse materjale lisada või ei või?

8. Jooksutasin kutsikat. Eile õhtul käisid poiste sõbrad kutsat vaatamas. Naljakas, kuidas suured mehed, mõni neist suisa karm neete ja kette täis heavy-mees, muutusid kutsikat nähes väikesteks tüdrukuteks. Küll oli nunnutamist! Kutsa muidugi mõnules täiega sellise üleüldise tähelepanu keskpunktis!

Poisid läksid sõpradega Järlepa järva äärde kalale. Eks homme siis ole kuulda, kes öösel nende laagripaika külastavad. Eelmisel suvel rebisid kaks mäkra nende kilekoti puruks ja pistsid pintslisse kogu hommikusöögiks jäetud toidumoona. Poisid ei saanud teha muud, kui suu ammuli pealt vaadata :)

2 kommentaari:

piretirahvariided ütles ...

Imeilus kott!
Ja küll Sa oled tubli. Mul ei sujunud tänane päev sugugi.
Mul Google'iga sama lugu! Ootan ka, millal kolimine selgub, et kodulehte täiendada: ei tea ju, kas on praegu mõtet. Ise ei taha hakata kuskile kolima, tüütu oleks, ehk nad teevad siiski asja korda.

Mariihen ütles ...

Millegipärast on Google`s juba mitu kuud see kolimise eelteade üleval, aga midagi ei toimu.