reede, 24. juuli 2009

Päev jälle õhtus

Ja jälle sajab. Kohati on akna taga kohe tihe veekardin.
Täna ei olnud eriti "tootlik" päev. Korrastasin kasvuhoone taga hostade ümbrust, kuue suure puhma ümbrus on nüüd korras. Niivõrd kuivõrd... sest "korras" ei ole see ala teps mitte. Nimelt ootavad seal maasikad välja kaevamist. See on see koera saba, millest suve hakatusel jäi üle hüppamata.

Kutsikas magas pikalt ja on nüüd täiesti pöörane.
Kuna õues enam midagi teha ei saanud, siis sättisin end põrandale näputööd tegema. Oh seda Pontsu rõõmu, kui lagedale ilmus lõngakerade kast! Ta kaevus lõngakerade vahele ja ei teadnud, millist hammustada, milline salamahti minema vedida. Ta sai isegi sellise tembuga hakkama, et tõmbas mul lõnga nõela tagant ära. No on üks väike röövel!

Aga enne näputöö kallale asumist toimetasin natuke ka arvutis. Tegin Pbworks keskkonnas Arne kirjatükile "Ja hõbedat... ja kulda" pesa. Nüüd on see töö arvuti ettearvamatute trikkide eest päästetud.

Meil on nüüd lõplik otsus tehtud, et me homme Jänedale ei sõida. Jätame talupäevade külastamise seekord vahele. Võib-olla ongi parem. Siis hea järgmisel suvel vaadata, mis nad seal jälle uut on teinud. Eelmisel suvel ei jõudnud ära ahhetada, kui ilusaks on park tehtud. Seal tööd vist mitmele aednikule. Kahju on ainult sellest, et tegemata jääb uus foto vesiroosidest järve äärde viiva tee kõrval kraavis. Mu eelmise aasta pildid on kõik Format C tõttu olematusse kadunud.

Homme tuleb hoopis Kose cityt külastada. Ja kui ilm suvatseb vihmavaba olla, siis saame seinaga jätkata.

Kommentaare ei ole: