neljapäev, 18. juuni 2009

Pilte võitlustandrilt

Hommikul oli päikesepaistet, oli vaikset tuulekest. Nüüd jälle pilves ja tuul puhuks või sea püsti, juhul muidugi, kui mõni siga parajasti käepärast oleks. Ja jälle tuletas ilm meelde, et uuemal ajal ei ole T-särk teps mitte suvine riietusese :(

Hoolsa aiapidajana (ma ju ometi lubasin) tugevat tuult trotsides võtsin ette väikese peenramaa rohimise. Küll tuli otsida, mis nurga all pilt teha, et rohimata ala näha ei jääks. Aga noh, mul tuleb siiski tõele näkku vaadata ja tõdeda, et võitlusväed ühel ja teisel pool rindejoont ei ole võrdsed - pildi paremas nurgas on näha, milliste vesiheinahordidega tegemist tuleb teha. Ma hakkan juba kahtlema, kas täna seda kõike valmis saangi. Ometi plaanisin homse päeva veeta suurel peenramaal koos ohakatega, ja seda ikka selleks, et välja selgitada, kes keda...
Kuna pidin tuule meelevallas olnud aiamööblit terrassile tagasi vedima, siis ühtlasi võtsin ette ka lillepeenarde takseerimise reidi.
Lipumasti ringpeenar on momendil oma parimas konditsioonis. Üks minu lemmikaegu suvel on just siis, kui see peenar õieehtes on.
Lupiinipeenar annab ka praegu endast parima. Tumesinine vana lupiin on tänavu hoopis teistsugune - tal on ülimalt palju suhteliselt väikseid õisikuid. Tavaliselt on tal õisikuid olnud ikka tunduvalt vähem ja nad on siis olnud ka sellises tavapärases suuruses.

Kommentaare ei ole: