reede, 26. juuni 2009

Äärepits

Tänase päeva töö - äärepits suveseeliku satsi serva. Tegelikult ei ole ei muster aga äärepits valged. See puha petuvärk. Mul on hoopistükkis hea meel selle üle, et õnnestus hankida täpselt mustri tooni heegelniiti. No kohe väga rahul olen! Ja no valge pole see teps mitte!


Ahjaa, meelde tuli! Kogu päev terrassil ikka ei möödunud. Natuke sai ka aiamaal toimetatud. Juba mitu päeva (enne tänaseid padukahooge) polnud sadanud ja suure peenramaa muld on oma tavapärases suvises konditsioonis - noh, selline betoonisarnane. "Rohisin" viimaseid peenrajupikesi, mis tähendab, et tegelikult katkusin ära umbrohtude maapealse osa, juur jäi rõõmsasti betooni sisse kinni. Ega väga palju ei saanud ikka maas sonkida ka, sest homme linnapäev ja aiamaniküür ja -pediküür ei sobi linnaasfaldile.

Uurisin natuke põhjalikumalt Oru küla kodulehte. See tundub küll mitte ühe küla kodulehena, vaid Oru lähiümbruse külasid tutvustava kodukana. Leidsin, et seal on kirjutatud ka ühest tuttavast inimesest. Kohalik prominent selline:)

Kommentaare ei ole: