1 l piima
2 muna
150 g suhkrut
vaniljet
Nendest ainetest keeta keedukreem. Kas siin jahu ei ununenud, seda ei oska öelda. Tarvis katestada.
Tordipõhi lõigata 3-ks kihiks
Apelsinimahl + sidruniliköör tordipõhja immutamiseks
mustikaid !!!!!!! (võib ka maasikaid kasutada, aga siis pole niiiiiii hea)
Suurde kaussi kõigepealt kreem, siis 1 kiht tordipõhjast. Tordipõhi niisutada, seejärel mustikad, siis jälle kreem, tordipõhi jne.Pealmine kiht on keedukreem ja riivitud sokolaad.
See kook viib keele alla!
Ja kui selle koogi juures mõelda, et meie Anu ei ole siiamaani kaotanud oma saarlase intonatsiooni, siis seda lahedam on!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar