teisipäev, 30. juuni 2009

Väike heegeldis

Ei tea kust külamammi kuulnud oli, aga ühel hetkel oli ta õue peal ja teatas, et temal on hirmus ruttu-ruttu vaja sellist heegeldatud kasukaga vaasi. Lõngad olid kaasas, klaaspurk oli kaasas ja andku ma aga minna.
Ise veetis aega meie vanaemaga külauudiseid vahetades. Vahepeal käis aga mind kontrollimas, kas töö on juba valmis. (Vot siis oli küll tahtmine natuke sisiseda). Mammil oli nii hirmus kiire, et mul ei jäänud isegi pildi tegemise aega. Niisugune tuline kiire oli. Aga too heegeldus tuli tegelikult täitsa sürr välja. Ma pole nii mitmevärvilist vaasiks varem teinudki.
Aga no kui juba üks tehtud, siis võib ju ka teise teha. Üks tühi kohvipulbri purk ootas just oma järge. Ja selline see siis sai. Roosa puuvillane lõng on nüüd sootuks otsas. Heegeldamise ajal hakkas lõpuks ilmet võtma ka mõte, kuidas ikka seda suvist motiividest salli teha. Idee ise absurdselt lihtlabane, aga need mõned motiivid, mis kokku on heegeldatud, annavad lootust, et see võiks isegi sobida. Eks homme saab jätkatud.

Mees saabus tänaselt marš prašokilt ka elusana tagasi. Kõigepealt oli tund aega testi täitmise jaoks (et aga ilm veel palavamaks jõuaks minna).Siis maastikule. Seejärel elustamise test. Jälle maastikule. Siis automaat lahti - kokku. Jälle maastikule. Ja seda kõike täisvarustuses.
Nüüd jääb veel testi tulemused ära oodata. Mingi paber pidi ka antama.

Kommentaare ei ole: