pühapäev, 29. november 2009

Kokkuvõte nädalavahetusest ehk plaani täitmise aruanne

Oh, jah! Täitsa ära väsitas see nädalavahetus!
Plaan koosnes 14-st punktist.

Punkt 1 - ei jõudnud Aruvalla vanakraami turule! Vot sellega on see lugu, et keset päeva ei leia küll kuidagi aega sellist sõitu ette võtta. Oleks et kohe hommikul, siis teine asi, aga lõunast - no ei! Mõni teine kord ehk...
Punkt 2 Jõulupärg välisukse juurde tehtud. Täitsa asjaks teine! kaunistamisega jäin pimeda peale. Eks seda ole aega veel kohendada.
Punkt 3 lahenes juba reedel.
Punkt 4 Ei jõudnud sinnamaale.
Punkt 5 Sussid - väga rahul olen selle päkapikusussiga!
Punkt 6 Jõulunäidendit ikka ei ole. Kuigi sogane vesi hakkab natuke nagu selginema juba... pean lastega tunnis nõu, mis ja kuidas. Kas üks näidend või üks kolmandikele ja üks neljandikele.
Punkt 7 Vana linik. Tulemusega väga rahul!
Punkt 8 Sussi tikkimine. Ei jõudnud valmis! Pühapäevase päeva jooksul ei ole sellist aega olnudki, et tugitooli maanduda. Kogu aeg kiire, nagu oleks tuli lahti!
Punkt 9 Pajalapid. Heegeldatud pajalappidega väga rahul. Kootud pajalappe on endiselt 1, 5 ühikut. Ikka samal põhjusel - pühapäeval ei olnud aega!
Punkt 10 Kräämulisest materjalist kutsad. Nunnud mänguasjad! Ja lähevad, nagu soojad saiad!
Punkt 11 Lehtede riisumine. Tea, kuhu see rist teha tuleks -keegi viitsis sellise vettinud ilmaga õues toimetada? Aga tulemus on väga hea. Kui üldse on võimalik sellises porimülgastikus midagi head näha.
Punktid 12 ja 13 Las laagerduvad veel! Äkki tuleb mingil ajahetkel mõni hea idee ka pähe. Momendil ei tulnud - järelikult las ootavad oma aega.
Punkt 14 Jõuluträni on välja otsitud. Homme hommikul tuleb auto ja klassi vahet mitu korda marssida.

Tööde ja tegemiste osas võin nädalavahetuse edukaks lugeda.

Aga jõulutunne?........ Pole ollagi! Tegelikult .....

Reedel ostsin paki piparkoogi tainast. Oh ei - mitte küpsetamiseks, ikka söömiseks! Ma pole lapsest saati piparkookidest midagi pidanud, aga vot see tainas on hää! Nii et õige pisitasa ehk hakkavad jõulud minuni ka jõudma... piparkoogitaigna abil :)

Kommentaare ei ole: