pühapäev, 15. november 2009

Nädalavahetusest

Pildil: Väike killuke valgust pilkases pimeduses.
Nädalavahetus hakkab läbi saama. Lubasin endale, et ei mõtle reede õhtust pühapäeva õhtuni tööasjadele. Oi, ma olin tubli! Tõesti ei mõelnud! Täielikult suutsin end välja lülitada.
Jõudsin palju ära teha, jõudsin metsas käia, jõudsin ka lihtsalt telekat vaadata. Olen avastanud enda jaoks uue telekanali. "6" on see kanal vist. Igal juhul näidatakse sellel kanalil vanu häid filme.
See oli küll nädala sees, aga nägin "6" pealt uuesti "Kutsuge Cobra 11" parimat filmi, kus Semiri uus partner sattus auto peale, mida seisma jätta ei olnud võimalik. Muu hulgas solgutati selles osas ka ühte väikest titte maa ja taeva vahel. Nägin seda filmi mitu-mitu aastat tagasi. Jättis sügava mulje! Nüüd siis sain uuesti üle vaadata. Vedas!
Ikka sellest nädalavahetusest.
Tuleb ennast rohkem korrale kutsuda ning püüda tööd üle vaadata ikka tööpäeval ja soovitavalt töö juures, mitte kodus.

Kuidas oleks, kui sätiks oma elu edaspidi niimoodi, et viis päeva tööl ja kaks puhkamiseks? Ei mängi hästi välja? Aga katsetada ju ometi võiks.
Ja oi, kus selle puhkamise nädalavahetuse tõttu on peas palju erinevaid plaane! Ikka üks huvitavam kui teine. Oleks vaid nende plaanide elluviijat ka!

Ehhee! Ühes inimeses suutsin T-särgi tuunimise vaimustuse äratada! Käis täna meil, endal kaasas T-särk ja tahtis saada kaeluse mustrit. Noh, et ta siis katsub selle kuidagi särgile joonistada. Mustrit pole! Ise tuleb joonistada. Seda me tegimegi. Vahva kukkus välja!

Ja "the last but not the least" - Üle ei tea kui pika aja tuli täna päike natukeseks ajaks välja!!! Päikese puudumine ongi see peamine sügismasenduse põhjus. Piisas natukenegi selginenud taevast ning natu-natukene nähtavast päikesest ja kohe oli tuju parem, muresid vähem ja õhtu ei olnudki kohe algamas.

Kommentaare ei ole: