kolmapäev, 18. november 2009

Ikka jätkuvalt sombune ja hall

Täna sabistab maadligi pilvemassist veel ka külma vihma. Prr! Küll on kole! Ainsad, kes sellisest koledast ilmast rõõmu tunnevad, on igasugused batsillid ja muidu kahtlased siplased.
Õnneks oleme kõik kenasti terved ja midagi väga hullu ees ei terenda!

Vahva on vaadata, kuidas igapäevasest rääkimisest ja selgitustööst on kasu! Lapsed tõesti pesevad käsi palju hoolikamalt! Lapsed teavad ka, miks tuleb köhides või aevastades panna küünarnukist kõverdatud käsi suu ette, mitte aga peopesad. Pusa varrukasse aevastatud pisikud ei satu sel moel teise lapse käte külge.
Samuti on kasulikum jääda koju ennast ravima juba esimeste haiguse ilmingute puhul. Siis on lootust tõvel kiiresti hännast kinni saada.

Ei kuulu kõmumaigulise "Reporteri" vaatajaskonna hulka ja nii olingi täna pimedusega löödud ega osanud midagi kaasa rääkida väidetavalt lähinaabruse esimese seagripi ohvri teemal. Lapsed olid aga väga informeeritud. Ma püüdsin neid maha rahustada, et see polnud kindlasti ainult gripp, mis mehe ära viis. Ju teda vaevas veel mingi muu raskekujuline haigus. Lapsed olid terve päeva väga häiritud. Nende rahustamisele kulus päris hulk aega. Jama selle tänavuse gripihooajaga!

Kommentaare ei ole: