reede, 13. november 2009

Üks udune plaan

Et mitte õhtut maha magada, selleks tuleb välja mõelda uusi hulle plaane.
Üks niisugune hakkab kuskilt ebamäärasuse udust esile kerkima.

Asi selles, et lisaks õpikutele, töövihikutele, vihikutele ja muidu töölehtedele on mu töölauale arvuti ümber tekkinud terve hulk igasuguseid lõngakerade ja muidu lõngapusade kuhjasid. Nad ei ole seal mitte sellepärast, et enam kappi ära ei mahuks. Neil on hoopis salakavalam plaan: võõrutada üht teatavat tegelast arvutisõltuvusest. Ehhee! See ei õnnestu! Kui, siis ehk 10-15 % ulatuses. Mitte rohkem!

Nojah. Eks e-kooli täites ja lõngapusasid põrnitsedes see plaan tekkiski. Juhtumisi on olemas üks tugevast papist karp, millel ka kenasti kaas olemas. Ja asju on ju ometi vaja kuskile panna? Ja tikkimise tehnilisi nippe on vaja lihvida? Ja kaltsukotis leidub ometi midagi, millele kääre kannatab sisse lüüa?
Ega`s muud, saigi parajas mõõdus paberilehele üks mustri moodi pilt kritseldatud. Kriitikameele sundisin targu vaikima.
Miks see pilt siis just selline tuli... Valget peenikest tikkimiseks sobivat lõnga on. Sellega on OK. Aga.... millegipärast kipub minu kritseldustel alati kole palju lehti olema. Roheliste lõngadega on aga ülimalt kitsas. Tuleb teha selline ummamoodu tikand, kus lehed ei ole teps mitte rohelised. No ja mis siis? Ongi selline väheke sürrealistlikum värvigamma.
Ehhee! Näis, kuda see "projekt" nädalavahetuse jooksul areneb.... kui areneb...

Kommentaare ei ole: