laupäev, 14. november 2009

Kuidas volikogu istung uudiste künnise ületas

Naabrimees suutis juba esimesel volikogu istungil rahvast šokeerida!
Ja kohe oli ajakirjanik platsis? Kas igas volikogus, igal istungil on mõni kirjutava pressi esindaja nurgas istumas? Ja oh neid kommentaare ajalehtede veebiversioonides! Enamasti on neid võimalik jaotada kahte "kuhja". Ühte kuhja kogunevad kommentaarid inimestelt, kes Aivarit ei tunne ja seetõttu sildistavad teda meedias publitseeritud vanade "meelelahutuslike" artiklite põhjal küll selleks, küll teiseks. Teise kuhja moodustavad kommentaarid inimestelt, kes teavad toda inimest, tema suhtumisi elusse ja inimestesse. Oli olemas ka link volikogu istungi videosalvestusele, aga seda ma vaadata ei viitsinud. Muudki teha, kui 20 minutit mingeid põrandaplaate vahtida ja koosolekut kuulata.

Öeldakse, et iga asi, sündmus või inimene on midagi väärt, kui ta tekitab emotsioone, arvamusi. Olgu need siis positiivsed või negatiivsed. Palju hullem oleks, kui keegi või miski jätaks meid täiesti ükskõikseks.
Ma ei õigusta mingilgi määral teise inimese sinnasamusesse saatmist, aga siiski arvan, et ju siis oli ikka põhjust ka. Oleks tulnud leida mõni viisakam väljend. Ja võib-olla just tänu sellisele sõnakale mehele volikogus hakkavad asjad liikuma. Võib-olla nüüd ei moodusta valda ainult tema suurim alevik, vaid ikka ääremaad ka. On ju sõjandusestki teada, et peale tugeva armee on oluline ka tugeva tagala olemasolu. Usun, et Aivar hakkab valla ääremaade arendamise eest seisma ning kõvasti sõna sekka ütlema. Teda ikka natuke peljatakse ka :)

Kommentaare ei ole: