reede, 16. oktoober 2009

Väiksed lapsed - väiksed mured, suured lapsed - suured mured

Nii oli lastearst öelnud mu emale, kui mul kaheaastaselt keskkõrvapõletik oli...

Oma lastega on muresid suht vähe olnud - head lapsed teised. Kõige rohkem kartsin noorte seas nii levinud joomise pärast, aga õnneks on poiste sõpruskond selline viinavaba. Vanem poiss jäi kevadel vahele suitsetamisega. Vanust üle kahekümne, öelda polnud mul suurt midagi. Tahtsin vaid teada, kui kaua siis juba. Vanem poiss veab ennast õhtul ikka normaalseks kellaajaks koju, aga selle nooremaga on natuke rohkem tegemist.

Nüüdki helistas, et ärgu ma muretsegu. Tema hakkavat kuskil kolme ajal liikuma. Pilkases pimeduses kaheksat kilomeetrit kõndida, see võtab ikka kauem aega kui normaalsetes oludes.
Soovitas juua tass teed ja magama minna. Ninatark selline!

Poistel tuleb kinni pidada kolmest reeglist:
a) no drugs, no alcohol
b) kui julged teha, julged ka vastutada
c) ükskõik, millega hakkama saad, vanemad kuulevad sellest sinu enda suust, mitte küla pealt

Õnneks küla peal lollusi ei tehta, aga südaööks võiks ikka koju tulla küll.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.