esmaspäev, 5. oktoober 2009

Torm jätkub

Täna on päev läbi tuul lõõtsunud ja oksi puude otsast alla pillutanud. Läksime kuuendikega välja puude lehti korjama, aga leppadele me ligi ei pääsenudki - jõgi oli tugevasti üle kallaste valgunud.
Sõitsin Tartu maanteed mööda ja nägin, et Kuivjõge säng on jälle vett täis. Triiki küll veel mitte, aga uhkelt lai on see jõgi küll. Sügisene suurvesi on käes!

Arutasime, et meil polegi veel pilti kutsika suurusest pea viiekuusena. Minul see pildi tegemine ei õnnestu, sest kutsa peab kogu aeg hüplema, kepslema ja mind sakutama. Nüüd saime pildi kätte - koer vahtis mind ja klõps tehti hoopis teisest suunast.

2 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Nii mõnus särasilmne tuustakas. :o)

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.