neljapäev, 29. oktoober 2009

Õhtused toimetused

Sõdisin Weeblyga. Lõpuks sai mul sellest "Oops! Error!" värgist villand ja katsetasin Edicy keskkonna võimalusi. Muidu pole viga, aga veebiaadress on selline imelik ja kudamoodu mul see imelik parool peaks meeles püsima!?!
Aga iseenesest pole nagu väga vigagi. Kuigi jah, üks teine põhi meeldis mulle palju rohkem, aga sel oli blogiveerg kõrval. Kustutasin selle ära ja jäi selline imelik tühi pind järele. OK, aga toimetasin siis siin. Hää ja lihtne on eestikeelses keskkonnas toimetada küll, aga natuke naljakas ikkagi - pole sellise asjaga ju harjunud.

Klassi koduka tausta värvitoon muudetud. Teade üles riputatud.

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Timothy Kober ütles ...

Kas teil on vaja laenu? Siin on võimalus rahalises olukorras olevatele inimestele ja neile, kes soovivad oma elus rahalist tõusu, anname laenu väga mõistliku intressimääraga, anname välja igasuguse laenu võla laenu, ärilaenu, meditsiinilaenu, eluasemelaenu, üliõpilast laenu jne, et aidata rahval finantskriisist. Ettevõtte nimi: PLUTO CREDIT FINANCE HOME. Võta meiega ühendust juba täna
Rahalise abi e-post: plutocreditfinancier@gmail.com
Mida: +18474539904