pühapäev, 25. oktoober 2009

Üks tüütumaid töid....

...on lehtede riisumine. Vahtral on see kasukas ka nii ütlemata paks ja kohev ning kui neid puid on su aias ikka mitu-mitu.... no siis jätkub kraapimist tükiks ajaks. Eriti jama on selle töö suht mõttetus - ilusasti puhtaks kriibitud maa on varsti jälle lehti täis pikitud. Aga teha tuleb...

Muideks, selle sügise tavasid arvestades sajab jälle! Ma justkui tunnen, et kärss on natuke nagu kärnas juba. Ja olen täiesti kindel, et kohe-kohe külmub maa ka ära :)
Vahepeal on lehised uue undruku selga tõmmanud! Nädala eest oli see veel roheline. Nüüd aga küps kollane!


Tegin pildi ka Kivikõrbe "harkjalast". Kui vaba hetk juhtub tekkima, proovin seda natuke töödelda. Seda ikka uue kevadise projekti tarvis.
See on nüüd küll väegade kole töötlus! Aga mis teha - ega üle oma varju ei hüppa küll!
Aga pole hullu! See pilt jääb nüüd meeles pidama plaani, mis on vaja teostada, et oleks kuskile roose istutada. Nüüd on mul uus minirooside pott ja ka seal on ilmselt kolm - neli roosiistikut. Need kõik on ju ometi tarvis kuskile maha istutada!

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.