kolmapäev, 14. oktoober 2009

This is it...

Tänase tööpäeva võin rahulikult korstnasse kirjutada.
Klassi ma kohe ei pääsenudki. Poisid olid ukse peale valvama pandud ja mind saadeti tagasi: "Mine joo veel üks tass kohvi!" :)
No lõpuks olid nad siis valmis... Evelyn on teada oma alati otse ja keerutamata küsimustega: "Õpetaja, miks sa nutad?" Mis mul öelda oli? Vaid seda, et ei nuta - silmad on lihtsalt märja koha peal. Mis muidugi tuli ka kohe lahti seletada.
Lapsed olid peoks tõsiselt valmistunud. Suurema osa tänasest päevast veetsime kodundusklassis. Tegime pitsat ja kartulisalatit, maiustasime kirju koogi ja muffinitega. Mõnikord on niimoodi sisustatud tunnid ehk väärtuslikumadki, kui seda oleks tavaline eesti keele või matemaatika tund. Õppisime ju eluks vajalikku: kuidas kartulit ja porgandit koorida nii, et pool sellest prügiämbrisse ei satuks, mida teha, et sibul nutma ei ajaks, kuidas salatimaterjali peeneks tükeldada, kui vedel või paks on parim pitsataigen ja takkatippu veel ka küpsetamist. Lisaks muidugi ohutustehnika kogu selle sebimise juures.
Lapsed olid täna kuidagi üllatavalt armulikud ja lubasid salatit ja pitsat loodusõpetuse tunnis ka viiendikele-kuuendikele jagada.
Lapsed olid muusikatunnis ja mind kutsuti muusikaklassi. Millega nad mind seal üllatasid, selle võtsin videosse aga üles on see veel laadimata.

Tänane koolipäev näitas jälle, et väikesel koolil on oma võlu ja väärtus. Meie kuuekümnest õpilasest nelikümmend üheksa on kõik justkui minu lapsed. Praegused üheksandikud olid mu esimesed liitklassi neljandikud.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Palju, palju õnne ja tervist ka minu poolt.
Hille

piretirahvariided ütles ...

Palju-palju õnne! Ole terve ja anna endale puhkust ka!

Mariihen ütles ...

Aitäh, Hille ja Piret!

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Unknown ütles ...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 1 nädal tehing.


Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 1 week transaction.