pühapäev, 25. oktoober 2009

Vana ja kulunud tikand

See on minu lemmikmuster. Kunagi oli see ilus, pingutatud soome papile ja raamitud. Aga... tikitud seinapildid ei ole momendil "in". Nii see pilt seisis aastaid - palju, palju aastaid sauna pööningul. Lõngad on ikka hästi pudedad! Plaan on see muster uuesti maha joonistada ning... ei teagi, mida ja kuidas, aga tahaks ikkagi selle uuesti tikkida. Nüüd võib - olla padjakattena. Aga sinine periood kestab ja punased moonid ei sobi teps mitte. Sinised moonid? Veider! Aga miks ka mitte, kui varjutada karikakraid heleda sinise tooniga, viljapead teeks halliga... Näis, näis, mis sellest välja tuleb. Tüütult pikk talv on ju veel alles ees. Midagi tuleb teha.

3 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Noh, teed sinised moonid, siis tullakse sinu juurest seda vanaks nõiaks moondunud printsessi otsima ;o)

Mariihen ütles ...

Ehhee! Las tulevad! Saangi koos huvitavate inimestega kohvi juua. Printsessi netu, aga võib-olla saab midagi muidu kasulikku leitud :)

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.