pühapäev, 4. oktoober 2009

Tormise päeva pärastlõuna

Teine reid tormisesse õue.
Seekord käisin kunagisel maasikapõllul. Nüüd pole seal maasikatest enam jälgegi. Või siiski - kohati vilksatab kuivanud kõrte vahel midagi musta ja läikivat. Oh heldus - küll sai seda musta kilet maha sätitud! Selle all jooksid ringi mügrid. Sõid juurikaid ja kergitasid maa seest välja maasikataimi. Timmu käis neid seal jahtimas ning välja kraapimas. Kiletükid aina lendasid! Olid ikka ajad! Varsti kasvab sinna mets. Meie seda metsana võib-olla ei näegi või mine sa tea...

Igatahes ülemöödunud kevadel istutatud männitited paistavad juba kuivanud kõrte vahelt välja.
Ja ümber istutamist kaua põdevad kuusedki on hakanud edenema. Kased on nii tublid, et nemad tulevad ise, kasvavad ise ja on üldse sellised hakkajad ja elujõulised.
Oi, kuidas sajab! Pildile see sadu küll ei jäänud, aga vaade vanale pargil on ikkagi selline nukravõitu.
Minimaalselt sai ka kasulike asjadega tegeldud.
Tõin väikesed roosid kasvuhoonesse sooja. Neil nüüd isegi pungad peal! See on siis ikkagi õige jutt, et potiroosist võib kasvada tavaline suur roos. Aga kuhu need roosid kevadel istutada?

Viinapuu sai tagasi lõigatud.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.