laupäev, 24. oktoober 2009

Kodus!!!

Aklimatiseerumine kodus on hullem, kui see oli Euroopa teises otsas! Tänane päev on kulunud lihtsalt vedeledes ja aeg-ajalt reisi kokkuvõtteid kirjutades ning pilte üles laadides.
Homme on veel aega, et ennast vormi saada ning olla valmis tööle minema.

Kogu selle eelmise nädala on meil sadanud. Vesi kipub Pirita jõe kaldal juba üle sõidutee voolama. Meie jõe peal on veetase samuti väga kõrge. Nõiakaevus oli olnud üleeile rakete servast puudu veel kahe näpu laiuse jagu.
Ja ongi käes trööstitu hilissügis! Portugal on roheline, Belgia värvirõõmsalt kirju. Meil aga - kaamos hakkab saabuma...

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.