reede, 16. oktoober 2009

Naljanumber

Tuleb välja, et vahuvein on "non alcohol" - saada veel mees alkoholi ostama! Ikka ise! Ma tean küll, milline see lastešampuse pudel välja näeb :) Aga et tavalise vahuveini pudeli ja sildi taga võiks olla alkoholivaba kraam - no vot selle peale ei oleks osanud küll tulla!

Ja välja tuli see nii, et meie prantslanna uuris silte ja kiitis, et küll eestlased on ikka tublid - joovad alkoholivaba "alkoholi".

Monika naeris, et igal asjal on oma head küljed. Etiketi koha pealt pidavat olema "väga viis", kuna pooled on ju niikuinii roolis. Natuke tuleb siis homme korrektuure teha.

Tegin seda uut toitu - typical - ega ei aja küll näpuga rida, et mida kui palju täpselt. Ikka isemoodu. Natuke nagu puine see põhi tuli, kippus rulli keerates murduma. Aga ära söödi. Ma pidin Madisele tükikese jätmiseks "jõudu kasutama" :)))

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.