laupäev, 31. oktoober 2009

Siiru-viiruline pajalapp

Õigemini küll alles sedamoodi pajalapi proov. Millega, nagu tavaliselt, kuidagi rahule ei ole võimalik jääda. Too halli lõngaga tehtu jäi enam-vähem korralik, aga teised kaks tooni, kuigi samamoodi lõpetatud, ei ole niisugused, nagu peaks. Vaja veel pusida ja katsetada.


Eile oli nii umbes poole sõnaga juttu sellest Vilniuse sõidust. Mai kilkas, et tema läheb. Ilmselt siis koos temaga ka mõned teised tragid Habaja kandi pensionärid. Õpetajad olid vait... ei teagi nüüd, mida teha. Vähemasti üks oma maja inimene ikka oleks selles grupis. Ma pean iseendaga veel veidi ülemat nõu pidama.

3 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Heegeldadki niimoodi kolme värvi korraga? Põnev! Aga kui laugelt lõpetada ei õnnestu, proovi teha ekstra silmatorkavad mummud otsa? Või kindlasti taandaks ka eraldi ümber heegeldatud äärepits. Lahe, peaks ka proovima. Aga enne vaja boolero äärepits lõpetada.

Mariihen ütles ...

Kolme värviga korraga jah. Teen pajalapid kahekordsed. Mõtlen veel, kas teine külg ka spiraalsena või ühevärvilisena. Kahe tüki kokku heegeldamisel kaovad konarused kindlasti ära.
Mis on boolero pits? Pane pilt sellest oma blogisse!

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.