pühapäev, 20. detsember 2009

Viimase advendipühapäeva toimetused

Eile oli kehv õhtu. Mehed olid kõik ära ja ma ei julgenud üksi olles eriti palju kütta. Ilmselt ikka liiast köetud ei olnud, sest isegi elutoas oli külm.
Tegeletud sai tikkimisega. Kuna menetluses olid mobiilikotid, siis oli ka natuke õmblemist - kotile oli ju ka voodrit vaja. Ahjaa! Tuba oli ikka külm küll - õmblusmasin oli põrandal ja õli nii paks, et masin ei tahtnud üldse jutule võtta. Õmmelda enne ei saanud, kui masin oli kamina ees üles soojendatud!

Tuba nii suur, et ühest kuusest on natuke nagu vähe. Toa teise poolde panin raagus oksa ja sellele ehted külge. Vahemaa kahe elemendi vahel on piisav, et nad teineteist dubleerima ei hakka. .... Vot natuke selline teistmoodi värk.

Nüüd on tuba jõuludeks kaunistatud. Mehed tundsid huvi, kui kaugel on jõulutunne.... Mitte mingit jõulutunnet ei ole lootagi enne, kui see metsik kappamine läbi saab. Seega on lootust ehk kolmapäeval. Siis kaks jõulupidude päeva läbi. Pikad jõulupühad ka ees ootamas. Õnneks seekord neli päeva järjest.

Nüüd on vaja hakata homse peo tehtud ja tegemata töid ritta ajama. Päkapikkude töötubade pärast ma ei pabista, see värk on täiesti valmis.

Vähemasti tunnistused on välja kirjutatud. Hää, et seegi töö õigeaegselt tehtud sai.

Kommentaare ei ole: