pühapäev, 13. detsember 2009

Nädalavahetuse kokkuvõte

Tehtud ka sai midagi?
Hmm.... natuke ehk ikka sai ju kah.
See jõulumeeleolu.... Seda pole. Netu! Ilmselgeks tõenduseks selles osas on tõik, et alles õhtupoolikul tuli meelde, et täna juba kolmas adendipühapäev. Ei aita ka kulinatega oks mu töölaual. Nojah, aga ega selle töölaua taga pole ju ka istunud kahel viimasel päeval.

Tikitud sai. Selles osas nädalavahetusega väga rahul!
Telerist Eurospordi kanalilt ohjeldamatult erinevaid suusaalasid vaadatud.
ETV2 kanal näitab vanu retrohõngulisi saateid :)
Hea kild Peeter Volkonski suust: "Eestlaste jaoks eksisteerib vaid viis rahvust: eestlased, venelased, mustad, kilid ja välismaalased".

Tegin ühe töölehe Eesti maakondade kohta. Lisaks Harjumaa sümboolika ülesanne.
Tegelikult on veel üsna mitu ülesannet vaja ära teha, aga nendega tegelen üsna hilisõhtul. Kui miskit muud enam teha ei viitsi.
E-portfoolios täiendasin ühte lehekülge uuemate PowerPointidega.
Näis, kas homme tõesti on õues pakasekraadid. Pidime minema metsa loomadele toitu viima ja säraküünlaid põletama. Kui kole külm on, siis vist kaugele ei kõnni, piirdume oma pargi kaugema nurgaga.

Kahju on sellest, et Ardusse jõulukontserdile ei jõudnud. Teine kontsert tuleb meie majas. Sinna ehk ikka jõuan. Kui jõuan.

Aga üks tähelepanek on.
Talvel on elu hirmus igav! Just! Seda on siin päevikuski näha. Pole huvitavat tegevust, pole muljeid, pole plaane, pole suurt midagi oma kätega tehtud. Ainult rutiin. Mis on omajagu hea - tean, mida ja millal tuleb teha. Samas halb ka - teeb kuidagi loiuks. Ootame, ootame, küll see kevad ka ükskord tuleb! Ja siis saan jälle näpud mulda susata ja energia tuleb mis mühiseb!
Aga kõigepealt on vaja talv üle elada. Ta on juba peaaegu kohal. Köögi seinal termomeetri välistemperatuuri näit langeb kahtlaselt kiiresti. Näis, mis seis hommikul on!

Kommentaare ei ole: