laupäev, 20. märts 2010

Kevade tulemist jälgides

Kuigi täna on vaba päev ja pere kodus, siiski oleme toas. No mitte ei kipu õue! Lipumastis lehviva vimpli järgi vaadates puhub meite kandis üsna tugev ja sealjuures külm läänetuul. Nüüd, poole kuue ajal õhtul, tuli päike ka lõpuks välja. Oh, ta oleks võinud seda kohe hommikul teha!

Vaatamata suht sandile ilmale käisin ikka väikese tiiru õue peal (niipaljukest, kui lumi lubas).
Mõned pildid õuereidist:
Kiuslik, püdel ja kohati põhjatuna tunduv lumesupp teeb autoga sõitmise üsna vaevaliseks.
Oi, ja mis see siis on? Need ju rohulibled! Mis sellest, et selle koha peal, kust sai lumi ära roogitud! Ikkagi nüüd siin paljas maa ja rohi!!!
Eile tegime poisiga katusel peesitavale lumele ja jääle "puust ja punasena" selgeks, et tagumine aeg oleks katuselt maha libiseda. Aitab juba sellest räästaste tilkumisest! Öösel oli madalahäälse kohina järgi kuulda, et kuskilt on suur lahmakas lund maha vajumas. Hommikul kontrollides selgus, et kõige vasakpoolsema vintskapi välisnurk on puhas! Nüüd on lund veel vaid veranda katusel, aga selle sulamine võtab aega, kuna sinna paistab vaid õhtupäike. Maja taga idakaares võib ka lund olla, aga sinna vatama ma ei pääse, lumi on liiga kõrge.
Lõpuks ometi on katus oma õiget värvi!
Noh ja kuidas on lood puhkamise ja tööle mitte mõtlemisega? Hmm.... suusoojaks öelda hea küll....noh ja hea tükk neljanda klassi inglise keele materjale on juurde tehtud :)

Kommentaare ei ole: