kolmapäev, 16. juuli 2008

Suur suhte- ja võimaluste horoskoop 2008

Leidsin Internetist sellise horoskoobi - kuigi pool 2008. aastast on juba möödas, vaatame siiski, mis täkke läinud, mis muidu bluff... (Võimalusel lisan omapoolsed kommentaarid).

Kaalud on kõige ideaalsemad suhtlejad, kes oskavad end kaasinimesega (või lapsega) samastada ja end tema ossa panna, teise isiku kasuks mõelda ja tegutseda. Nad püüavad alati diplomaatilised ja tasakaalukad olla ja just neile tehakse sellepärast sageli 1 : 0 ära (Olen seda kogenud). Tema paljud partnerid ei püüa Kaaludele samaga vastata, vaid näevad Kaaludes lolli, keda saab oma huvides ära kasutada. Samas võib Kaalude inimene ka tüütu olla, sest ta on ju puhtavereline õpetaja. Tema teadmiste enesekindlus ja usk enda oskustesse võib sageli tüütuks kujuneda.
Püüa veidi karmim ja vähem järeleandlik olla.(Just nii! Püüan seda teha!)

Sinu naiselik pool: Su optimism ja oskus elu ilusamat poolt näha teevad su armastatuks - kes ei tahaks sinusugust sõbrannat. Mehed aga peaksid endale selgeks tegema, et sina pole küll mingi käevangukaunistus. Vajad kaitsjat, kellele loota, kuid samas oled suuteline edukalt ka ise toime tulema. Ketti sind panna ei tasu proovidagi! Armastad vabadust, mis iseenesest ei pea ju veel truudusetust tähendama. Sama kehtib ametialaselt. (Absoluutselt õige!)

Siirdu aaretejahile iseenda sees. Mille leiad täitumatute soovide alt? Töös on eriti suured võimalused leida lõpuks see ülesanne, mis su vajadusi mõtestatud, kreatiivse töö järele tõeliselt rahuldab.(Vot seda kohta ma ei usu - olen ju endiselt liitklassiõpetaja, ei midagi muud). Aga võta uue jaoks aega ja ära pane kõike ühele kaardile. Muidu võid käest lasta suure kingituse, mis see aasta sinu jaoks valmis on pannud .(Ohhoo!?!) Paljud uued inimesed, inspiratsioonid ja ideed, millega 2008 põkkud, pööravad su kujutelma õnnest, edust ja täiuslikkusest pea peale.

Abielus Kaalud võivad kõikuda suurte meeleolumuutuste vahel. Ühelt poolt tahaks meeletult tunda ja teiselt poolt hoida kõike kontrolli all. Ära muretse, mis kokku peab jääma, see elab üle ka pöördelise faasi kooselus ega lase end lahku viia. See kehtib ka sinu ja su parima sõbratari kohta. Te õpite tundma teineteise varjatud külgi, lõpuks võidate sellest mõlemad.(Jälle täiesti õige, loodetavasti!)

Sa muutud selle aastaga põhjalikumaks ja saad juurde välist sära, kuid ka nõudlikkust. (Põhjalikumaks jah, sest tean, mida teen ja milleni tahan jõuda. Kuid kas sihile jõudmine õnnestub? Vaevalt, sest võimalused on ikka väga piiratud)
Kellele loota:
2008 vajad tihti tagasisidet oma tegudele ja saad seda ka piisavalt.
Kaljukits on see, kellega end võrreldes saad paremini endast aru.(Jummalast õige!) Ka siis, kui tema esitab endale samu küsimusi mis sina: kas jääda või minna? Veevalaja on lennukas ja vaimne ühtaegu. Ning just seda sa vajad - positiivset mõtlemist ja samaaegset intensiivset vaimutööd enesega.(Jälle täiesti õige!) Kalad on alati tundlikud nõuandjad, kui satud kokku elu varjupooltega. (Kahjuks ei tea ühtegi Kala tähtkuju inimest, kes minu jaoks eriliselt oluline oleks)

Kommentaare ei ole: