pühapäev, 24. mai 2009

Vara üles, hilja voodi, nõnda...

....jõuame puhkepäevade jooksul midagi ära ka teha.
Tänane tööpäev algas hommikul kell kuus kohvi joomisega. Küpsetasin kuhja pannkooke ja siis juba seitsmest õue tegutsema!

Astrid on nüüd viimaseni maha istutatud.
Arne toksib voodrilaudu seina, Magnus ärkas "jubeda kolina" peale ka üles ja hakkas muru niitma. Ise röögib laulda. Seda pidi olema võimalik teha vaid murutraktori mürina saatel, vastasel juhul pidavat linnud lennult surnult maha sadama (linnuinfarkt pidavat neid tabama).
Kui Madis ka oidu võttis, asus tema trimmeriga igasuguseid seinaääri ja puude ümbrusi niitma. Niitmise rõõmu on ainult niitmise ajaks - võilill ei anna nii kergesti alla!

Niidetud Rootsi Tee on üks minu lemmikkohti.
Sõbrants tegi märkuse, et kuhu on jäänud sildid "e-keskkonnad", "e-õpe", nüüd ainult "aiandus" ja "aiandus"... Vastus: õppeaasta on samahästi kui läbi ja mõttes ainult puhkus ja suvi.
Tegelikult e-keskkondadest ei peaks veel üle ega ümber saama, sest 4.-5. juunil Tartus üks eTwinningu üritus. Ma veel mõtlen seda asja, registreerimisega on veel aega. Aga siiski arvan, et ma ei jõua sinna - noorem poeg leidis, et täisealiseks saamine on hirmus oluline sünnipäev ja mul tuleb siis ohjeldamatult suvesalatit teha, torti ja lihapirukat siis ka muidugi.

Kommentaare ei ole: