laupäev, 11. juuni 2011

11. juuni

Hommikul enne suurt kuumust tegime üle pika aja ühe "reidi" Laagri Maksimarketisse ja Bauhoffi. Maksimarket oli viimase külastuse ajast meeles kui kaubavaene ja suht lahja pood. Nüüd näikse olevat paremad ajad saabunud - riiulid ja stanged pilgeni kaupa täis, uus sisustus, uued kaupade asukohad, lisaks suur hulk ruumist veel remondis - vaata või silmad peast!
Sama lugu endise Ehitusmarketiga, mis nüüd Bauhofi nime all esineb - sealt oleks tahtnud kohe väegade palju asju osta, aga piirdusime ühega. Nüüd on lõpuks veepump, mis tagab korraliku surve ja peenarde kastmine ei ole enam tühipaljas ajaraisk ja vee sirtsutamine.

Kuna pumbamaja ümbruse ümberkorraldused lükkuvad proosalistel põhjustel juulikuusse, ei ole mul endiselt väikesi nelgitaimi kuskile istutada. Nii tuligi 91 nelgitaime potistada. Kassetis jäi juurepallile ruumi väheseks.

Väljas jätkub palavus. Kella kahe paiku oli 28 kraadi. Aeg-ajalt sõuab isegi mõni pilvetupsakas päikesele ette ja oh seda imet - kuskilt edela suunast kostis kõuekõminat! Ei tea, kas vihma sai Raplamaa? Ilmakaart väidab, et kuskil Pärnumaal pidavat veidi sadama, aga sealne kõu meile küll ära ei kostaks. Oh tuleks meile ka vihma!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ei tulnud vihma meilgi, meist jäi kõmin kagu poole.järgmiseks nädalaks annab lootust. mul kasvuhoonest vaja hulk taketeseid ja astreid välja istutada, olengi kõik ses vihmalootuses edasi lükanud...janoh, jahedamat lubab ka, ega seegi vähetähis pole:)

Mariihen ütles ...

Ma olen tagetesed vaatamata kuumusele ja kuivale maha istutanud Nad tunduvad olema sellised umbrohulaadsed - kõik on kikkis ja traksis olemisega.
Aga vihma oleks meeletult vaja! Kõik kõrbeb!