reede, 28. juuni 2013

Pojengiprojekti 1. ehitusjärk lõpetatud

Oli see ala siis selline. Vana ja uue ala vahel on jasmiinipõõsaga võitlemise tallermaa. Oksad (kui põõsas veel põõsas oli ja lopsakalt kasvas ning õitses) on rohu suures kaares ära lämmatanud. Vaatab, kas istutan sinna murumättad peale (kui kuskilt hankida annab) või lasen murul ajapikku ise taastuda.


Täna hommikust peale kummitab mind laul "Katjuša" :) ja ole siis lahke - tööindu oli kohe rohkem kui rubla eest. Vot mis tähendab ikka üks võitluslaul!

Aga nimetagem seda tehtud tööjärge maastikuehituse projekti I ehitusjärguks. Töö jääb seisma,kuna ikka see va murutraktori käru ratas....

5 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Lugesin Su eelmist postitust ja mõtlesin, et jessas, Sa tahad paari kuuga mitme suve projektid teha. Aga kui vaadata, mis Sa ühe päevaga ära teed, tuleb endal häbenema minna. Meie oleme selle kevade küll kuidagi maha laiselnud, peale niitmise-rohimise ja ringilullamise ei midagi:(. Sa tuleta neid vanu, innustavaid laule rohkem meelde:D

mustkaaren ütles ...

Ilus, korrektne peenar, rõõm vaadata! (Ja võitluslaulude mõju on muidugi teada-tuntud asi, rütmikas laul/muusika paneb põsepuna palgele ja labida tõhusamalt välkuma;))

Kadakas ütles ...

No mul tulid Muhedikuga samad mõtted - ju ma pean siis ka häbenejate ritta võtma. Kiirelt tehtud kaunikene!

Tsiil ütles ...

peale pojengide meeldib mulle väga see riba maja ja taimede vahel. Ilus!

Mina siin otsin just ebajasmiini põõsaid, et hää kraam, hästi kasvab:)

Mariihen ütles ...

Tsiil, tead, see pojengiprojekt ongi just see tee rajamine maja ja pojengide vahele. Noh ikka selleks, et aeda võimalikult hooldusvabaks teha. Juhuks, kui mõni aias rassimise puhul soovitab passi vaadata :). Ja meie jasmiini istutas ämm 73. aasta kevadel. Oli teine ilmselt vana. Muidu mulle see lõhnapõõsas väga meeldib.