esmaspäev, 1. aprill 2013

Mustad sõrmikud

FB-s Kirikindakese grupiga liitudes olid mul käsil muud kudumised - terve ports randmesoojendajaid. Tükil ajal ei saanud kirikinnaste lainele. Küll polnud ideed, küll polnud lõnga (loe: kärss kärnas ja maa külmunud).
Kuna kevad on tänavu kohutavalt hiline, ei olnud aias veel mingit mõtestatud tegevust leida ja nii saigi vardaid veeretatud.

Seekord sõrmikute seeria kõige tumedam paar.

 Linnukesed leidsin kindamustrite mapist. Need siis ühelt NN mustrilehelt välja lõigatud.

Õuepilt ka. Ilm on nii vastikult kõle ja tuuline, et Potsu otsustas seekord meie fotosessiooni terrassi ukseaknast vaadata.

Kümme paari on kootud. Igaks juhuks lükkasin lõngakerade korvi tugitooli taha peitu, aga mine sa hullu tea - kui nüüd fotot keskendunult vaadata, siis jääb silma heledate kinnaste karjuv ülekaal. Mis tegelikkuses tähendab, et.... Aga ei mingit lõnga ostmist enam! Loodetavasti jääb nüüd ehk ka kinnaste kudumisse vähemasti pisikenegi vahe ....

Aga....... Ma pole juba praegu päris 100% kindel, et pärast homsete tundide ettevalmistusi õhtul taas vardaid kätte ei võta...Never say never!

15 kommentaari:

Ülle ütles ...

Mustad on väga ilusad sõrmikud! No ja see ühispilt... see on imekena silmale vaadata. Imestan su kudumiskiirust, jõuaks ma ka pooltki nii palju teha :)

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Appi kui ilusad! Ühed on ilusamad kui teised. Oskaks mina ka nii :P

MUHEDIK ütles ...

Muljetaavaldavalt suur ja ilus ring. Lugesin, et kas ikka jätkub igaks nädalapäevaks, aga jääb ülegi. Sa pead ikka sinnapoole püüdma, et jaguks terveks kuuks, talv ju kestab veel:)

Muhv ütles ...

Ei ole võimalik :) Nii ruutu nii palju nii ilusaid kindaid kududa, imetlen.

Elina K ütles ...

Palju sõrmikuid ja iga paar neist isemoodi ilus ! Imetlusväärne kudumiskiirus tõesti !

Arella ütles ...

Aina vaatan ja imetlen ja imestan! Raske kohe lemmikut valida,kõik nii kaunid. Aga sinised vist ikka üle kõige minu silmis.

Milda ütles ...

Nii ilusad, ühed ilusamad kui teised.Kelle need mustad on, need kõige ilusamad, äkki oleks minu omaks valmis saama

Mariihen ütles ...

Jah, eha need kindad ju endale kootud ei ole. Ikka selleks, et äkki keegi soovib omale selliseid. meil ka suvel küladepäev tulekul. Minult oodatakse sinna käsitöid. Kui enne ei jõua, siis puhkusele jäädes tahaks jälle ka tikkimisega tegelema hakata.

Helen ütles ...

Kõlab jubedalt aga....JUBE ILUSAD....
Nobedaid näppe ikka edaspidiseks ka, nüüd ongi ju juba sõrmed soojad ja vardad käe järgi.

Diana Tammann ütles ...

Kuanid kindad... kõik. .) Üks ilusam kui teine. Kannaks neid kõiki kordamööda. ;)

Siret ütles ...

Oleks siis veel tunnid ja need fantastilised kindad, aga veel e-kursused. Kas kuskil on avatud pood, kus aega müüakse :)

Martaberta Kompulsiivkuduja ütles ...

Oh seda ilu, mis lausa hunnikus näha on ;) Tõeliselt ilemine ring. Minu lemmikud on ilmselt ka sinised, aga KÕIk kindapaarid on omamoodi kaunid. Edu jätkamisel!

Monika ütles ...

Imeilusad kindad, lemmikut on raske valida!

Köögikata ütles ...

Võrratud! Ja milline üüratu kogus!

Leekpea ütles ...

Fantastilised!