pühapäev, 17. märts 2013

Tumehallid sõrmikud vol 2

Kindamustri koostamine ei edene kohe kuidagi. Üritasin sellist väheke lilleõit meenutavat kujundit paberile panna. Üks asi on muster paberil, teine asi on see kindas. Ühesõnaga - ei ole eriti rahul. ..

Ega kudumise tuju viimasel ajal eriti pole olnud ka. Õnneks hakkab A tervis taastuma. Käime väljas jalutamas. Endine 10 km pikkune ring  ei tule hetkel muidugi  kõne allagi. Täna jalutasime 2 km. Rohkem ei söandanud. Arstide ettekirjutused on karmid. Küttepuude kuhja küüni all võib ta ainult vaadata. Õnneks  kirve vibutajaid meil jätkub. 

Kuigi temperatuurid on märtsi keskpaigale sobimatult madalad, on saabuva kevade märke siiski. Kasvõi tõsiasi, et puhast lund, mille taustal pilti teha, enam ei olegi.
Tomatiseemned ei taha idaneda. Ju on asi selles, et toas ei ole stabiilselt sooja temperatuuri.
Täna külvasin kresssalatit, sidrunmelissi ja rukolat. Kuna A peab tervislikel põhjustel jänese dieedile üle minema, siis tuleb igasugust rohelist juba enne peenramaa valmimist külvama.

9 kommentaari:

Martaberta Kompulsiivkuduja ütles ...

Väga ilusad kindad. Lille üle rahulolematuseks küll mingit põhjust olema ei peaks ;) Ilusad kindad ja mõnusmahe värvivalik.

Ülle ütles ...

Väga ilusad! Minu arust on väga ilusa mustriga ja hästi kujundatud kindad.... mulle väga meeldivad!

Malle ütles ...

Väga kenad kindad! Mõnusad värvitoonid!

Tii ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Tii ütles ...

Ilusad igatahes! Kui tahad konstruktiivset kriitikat, siis need ülemised lilled oleksid ehk paremini esile tulnud, kui nad veidi allpool oleksid paiknenud - nüüd väga vastu sõrmi ja käes jäävad sõrmenukkide paindumise kohale. Motiiv ise on küll päris lille moodi ja väärib korduskasutust.
Peremehele kiiret kosumist !

Mariihen ütles ...

Tii! Ma vaatasin ise ka, et vist sai liiga pikk mustrikord. Ju mul siis sellised pisikesed käed - ha-ha-haa! :)

Arella ütles ...

Väga kaunid kindad ja ilus värvivalik!

Köögikata ütles ...

Väga ilusad kindad, värvivalik on ka super!
A-le kiiret paranemist! Meil sai dieediperiood selleks korraks läbi. Nüüd nädal-paar ihade rahuldamise menüüd ja siis plaanime lihtsalt tervislikuma menüüga jätkata. Minust endast küll erililst dieedipidajat pole, aga eraldi süüa ka ei tee ja siis ikka saab ka ise pisut tervislikum oldud. :)

MUHEDIK ütles ...

Värvid on väga ilusad ja muster samuti. Sa peaksid seda kindlasti veelkord kuduma, aga mina vist vahetaksin ära roosad triibud, allapoole teeksin need kaunid jõulisemad lilled ja üles sõrmede juurde need õrnakesed ja naiselikud:)
Kiiret paranemist tõbisele, hoidke end hoolega!