neljapäev, 21. juuni 2012

Enne ja pärast

Astilbed on mullu suvel hästi edenenud. Mulle nad väga meeldivad ja neid tahaks ikka rohkem... See aga eeldab peenra pikendamist.
Noh ja eks murutraktoristid on näidanud ka ette selle joone, kus ei peaks rohumaad (muru) olema - nad lihtsalt ei võta traktoriga neid nurki välja. (Need pikad võilillevarred astilbepeenra otsas.) Kaks "enne" pilti on tehtud 20. juuni pärastlõunal.


Täna hommikul pärast mõningast küttepuude riita ladumist hakkasin seda peenart pikendama. Alguses oli plaan teha peenar kuni terrassi otsani veranda ukse ees. Aga tüüpiline - ikka sai teist pikemaks venitatud. Seekord siis maja otsani.
Ma veel kaalun seda asja, kas mitte võtta see majapoolne rohumaa "kurv" laugemaks (peenar laiemaks) või jätta nii, nagu hetkel on. Näis... 

Selle nurga all ei paista see "kurv" enam teps mitte nii häirivalt sügavana. Tont sest aru saab... 

Noh ja muidugi pole sinna peenrasse hetkel midagi panna - jääb niiöelda ooterežiimile.

5 kommentaari:

Unknown ütles ...

Jumal tänatud,et ruumi jääb üle! See saab varsti niikuinii täis. Esiteks kasvavad astilbed suuremaks, teiseks -kuhu siis uued tulnukad panna?! Ja neid tuleb palju....

Liina ütles ...

Astilbed kasvavad sobivas kohas tõesti suureks ja laiaks. Istutasin kevadel enda omad päikese käest varju ja nüüd on nad koos õievartega mulle peaaegu rinnuni. Nii et mida suurem peenar seda parem :).

MUHEDIK ütles ...

Mu meelest on see uus peenrajoonis ja kaunis kaar hoopis parem kui see, mis enne paistis. Ma arvan, et seda hirmu, et uude kohta pole taimi panna, ei peaks küll ükski rohenäpp tundma. Pigem tuleks hakata mõtlema, kuhupoole veel mõnda istutusala laiendada saaks.

MUHEDIK ütles ...

Lugesin, et Su poeg lõpetas gümnaasiumi. Palju õnne kogu perele, see on oluline sündmus noormehe edasisel teel. Jõudu ja edu selleks!

Mariihen ütles ...

Aitäh!:D