pühapäev, 3. juuli 2011

Lahtiste uste päev Sadevälja talus.

Paar postitust allpool on reklaam, mis kutsus Sadevälja tallu püsilillede päevadele.
Käisime ära.
Fantastiline! Ma olen täiesti lummatud sellest aiast! Karla küla kõige tagumises metsaäärses nukas selline ilus talu, mida peavad noored inimesed! Vapustavad muljed! Oi, aiapidajad, leidke aega ja minge sinna aeda vaatama ja ostma!

Aiandustalul on ka oma koduleht: http://sadevalja.ee/






3 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

Ma juba rõõmustasin, et meil jälle mingi uus ja põnev aed on tekkinud, sest nimi oli võõras. Tegelikult on see vana-vana ja kuulus-kuulus elulõngade aretaja Uno Kivistiku kodutalu, kus nüüd meie hulgast lahkunud isa tööd jätkab tema poeg. Meie oleme mingil iidvanal ajal kui ta vist veel Lauristini nim.kolhoos oli, seal mitmed korrad käinud. Juba siis oli see koht aiarahvale hästi tuntud ja muidugi tasub kõigil, kes seal pole käinud, alati vaatama minna.

Mariihen ütles ...

Kusjuures ei ole. Karla külas (Kuivajõe ristist ära keerates) on mitu aiandustalu. Esimene on puukool, teine on Roosoja (vist Taavi Kivistiku uus talulaiendus, siis on Roogoja, kus kadunud Uno tööd jätkab vanaperenaine Aili ja poeg Taavi. Ja vot see täiesti uus talu on Sadevälja. Talu ise on hidvana, aga noored lammutasid vana rehielamu maha ja tegid kivihoone jätkuks palkmaja. Nad toimetavad seal alles teist aastat. Lisaks lilletaimedele on neil ka ilupuid ja -põõsaid.

MUHEDIK ütles ...

Aaaaa, siis ikkagi midagi täiesti uut ja põnevat? Tasub siis sinnakanti uurima tulla.