pühapäev, 16. jaanuar 2011

Kindad-sokid

Pidin sukavardad ära panema, aga ei raatsinud.
Eelmisel (vaheaja viimasel) nädalavahetusel kudusin kaks paari sõrmkindaid. Teine paar on veidi pooleli - vajab veel mõne sõrme kudumist, siis on valmis. Nädala sees on seis selline, et mitte midagi ei suuda õhtul enam teha. Nii vedelesidki vardad pooliku tööga terve nädala diivaninurgas. Polnud, kes kooks. Alles laupäeva hommikuks on argipäevamured nurka surutud ning tööd ja tegemised lendavad käes.
Kaks paari igapäevaseid töökindaid meesperele.
Kaks paari väga suuri sokke. Laual olid reas pisikesed kerakesed ja lõnganutsakad, mis siis enam-vähem sobivasse triipu said aetud. Kuni viimase hetkeni polnud selge, kas sama rütmiga kannatab lõpuni kududa. No ei oska seda materjalikulu arvestada!
Sinised on hästi paksud - hää kasutada varakevadisel ajal, kui kummikuid enam ei taheta kanda ja kasutusse tulevad kalossid. Maakate värk, noh :)

4 kommentaari:

iirisesõber ütles ...

Ahvatlesid mind ka vardaid ja lõnga otsima.Nii ,et alustasin täna minagi lastlastele sokkide kudumist.

Mariihen ütles ...

Hakka aga peale :D Lastele kudumine on tore. Mul lapselapsi pole. Lapsed on täiskasvanud - neile koo ja koo, valmis ei saa :)

Kaja ütles ...

Kenad kudumid! Suuri sokke on veidi igav kududa jah...esimese puhul aru ei saagi, aga paarilise puhul annab juba tunda:)

neiud ärevil ütles ...

Triipudega sokid lähevad kuidagi kiiremini, kui ühevärvilised.Saad 1 triibu tehtud ja hulk sokki valmis.
Minul oli ka suur kudumise tuhin vahepeal.Kudusin oma kõigile miniatele ,lastelastele ja nooremale tütrele paksud ,karvased kindad.Need said nii kiiresti valmis.Lõpuks hakkasid nii meeldima, et tegin endale ka ja ongi lemmikud.Head pai tegemise kindead.