reede, 24. detsember 2010

Scarlett? O´Hara?

Hirmutavad siin rahvast kallil jõuluajal jälle ühe räige tsükloniga. Nimeks seekord Scarlett.
Ilmaennustus Tallinna kohta:
http://www.weather-forecast.com/locations/Tallinn/forecasts/latest

Lund ja tuisku pelgava inimesena ei julge sedasi jõulukirikussegi minna. Häda selle ilmaeluga!

5 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Njah, mina pean täna õhtul kl 8 töölt kodu poole startima 40km ja homme hommikul kl 7 jälle siia tagasi trügima. Ei usu, et kallil pühal kohalikud sahamehed valmis on mind ainukest lolli välja lükkama-tõmbama tulema. Eks näeb, mis saab...

Mariihen ütles ...

Mida?
Sa oled omale uued töökoha saanud? Kuskile Tallinnasse?
Ja kes siis seal suures aias toimetab?
Praegu, esimese jõulupüha hommikul on pimedate akende taga kole tuisuvilin ja koera-kassi õue lastes nägin, et terrass on paksu lumekihi all. Kui valgeks läheb, tuleb üldiste teeolude kontroll.

Olgu Sinu sõidutrajektooril teed ikka puhtad!

Köögikata ütles ...

Aed talvel magab ju ja kuna peremeest ka tänavusest alates talvel maal pole, pani ta mind talvekuudeks ajutiselt oma objektile parklavalvuriks. 24/7 vahetustega töö ei küsi paraku pühi, töötama pead, millal sinu vahetus tuleb. :oS Aga seda tead Sa omagi abikaasast ju.
Õnneks oli õhtul väga normaalne veel ja ka kl 7 hommikul tulin läbi. Nüüdseks aga on seal juba kindlasti saha abi vaja. Meie lähinaabruse teede eest hoiatab raadio igatahes juba hommikust saati.
Kena pühade jätku teile sinna!

Mariihen ütles ...

Mul on vanem poiss esimest kuud tööl ja sama ameti peal, nagu tal isagi. Homme algab mõlemal järjekordne vahetus. Kahjuks oleme totaalselt lumevangis.Ei kujuta mitte ettegi, mismoodi nad tööle saavad. Tavaliselt on nad ekstreemsetes oludes harrastanud juba eelmisel õhtul objektile minemist, et hommikul kell 8 valmis olla. Kuidas aga Tartu maantee peale saada, sellel me veel ei viitsi mitte mõeldagi.

Köögikata ütles ...

Nojah, aga lumesadu mitte ei kahane, vaid kasvab homseks...