neljapäev, 12. august 2010

Vihm hommikul, päike päeval

Sel suvel on täiesti ainulaadne kogemus ärgata läbi avatud akna kostva vihmakrabina peale. Ja sajab tõesti! Mitte küll tugevasti, kuid siiski. Kusjuures see on täiesti tavaline vihm, mitte koos välgu ja kõuekõminaga saabuv väike sahmakas.

  • vihmasaju ajal retseptiraamatut täiendatud
  • sibulad puhastatud
  • uue istutusala ettevalmistustööd - kohe satub nii, et kui ilm palavaks kisub, on kohe vaja maad kaevama minna :) Tegelikult oli väga hes süsteem kaevata mättad lahti ning jätta nad hunnikusse "laagerduma". Nüüd on päris hea neid mättaid soputada.

Kosel oli kõue kõminat kuulda ja veidi isegi tibutas. Väga selgetes vävitoonides vikerkaar kaardus üle kaupluste. Pole vikerkaart sel suvel näinudki!

Täiesti hämmastav, kuidas võib ühel 10-aastasel tüdrukul olla selline hääl! Kui laulu kuulata, võiks arvata, et laulab professionaal. Täskasvanu. Link Youtube videole.

3 kommentaari:

Nodsu ütles ...

Samad sõnad siitpoolt ka - vihmakrabina peale ärgata on ülimõnus, eriti veel siis, kui pole vaja nina toast välja pista :). Ja meil tuleb ikka südamest seda vihma! Tuuletu ja sajab... kuidagi nagu enneolematu vaatepilt selle suve kohta.

MUHEDIK ütles ...

Meie ei kurda veepuuduse üle. Korra nädalas on ta meil külas käinud. Ainult, et siinpool saame vihma kaaslaseks sel aastal alati ilutulestiku:)

Mariihen ütles ...

ma saan aru, et mereäärsed aiapidajad rõõmustavad vihma üle - seal see vee aurumine mingeid pilvi ikka tekitab. Mis vägi aga Tartumaal seda vihmasadu soodustab, sellest küll aru ei saa. Võrumaa kuppelmaastiku mõju seal ju veel ei tohiks olla. Igal juhul on tohutult vedanud, kui aed korralikult kasta saab.