esmaspäev, 19. juuli 2010

Vihmajärgne päev

Eile siis lõpuks ometi sadas. Mitte tugevasti, aga siiski. Äike müristas kuskil kaugemal, aga igaks juhuks said ööseks kõik pistikud seinast välja tõmmatud.

Hommikul on olnud justkui pilves ja justkui mitte päris... selline vahepealne. Temperatuur poole üheteistkümne ajal keskhommikul on kõigest mingi 20,3 kraadi. Õhk on niiske ja lämbe. Karta on, et kuskil tuleb täna ka seda pauguga vihma.

Tänased tööd:

  • Sirelid elutoa akende all poole madalamaks lõigatud
  • Oksad põletatud
  • Küüni koristamisega alguts tehtud.
  • Plasttaara kokku kogutud. Tuleb minna taaraautomaadiga tutvust tegema. Olen seda siiani vältinud - mulle ei meeldi masinatega asju ajada. Sel põhjusel ei käi me isegi automaattanklas autot tankimas.
  • Suuremat sorti koristustööd - lõke põleb hommikust õhtuni.

12 tundi jalgade peal tööd - vot mis tähendab, kui kuumus on veidi tagasi tõmmanud - tegutsemistahe on jälle üles leitud.

3 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

Inimesed on ikka nii erinevad. Mulle väga meeldib masinatega suhelda. Kui on võimalik, valin ka kaupluses automaatkassa. Keilas õnneks on.

Nodsu ütles ...

Eks see taaraga läbustamine piisavalt ebameeldiv ole aga kui masin ikka tseki miskile 100-le kroonile välja prindib, siis on päris mõnus :). Jüris on õnneks hea, wc on kohe läheduses võtta ja saab käed ära pesta, ei kujuta aga eraldi taaraautomaadiga putkasid ette, kus pesuvõimalused puuduvad... Võimalus on muidugi taara enne kodus puhtaks pesta, aga siiski...

Mariihen ütles ...

Vot see on see jama, et käed saavad mustaks. Mul oli ka kohe kange tahtmine minna jõkke käsi pesema,et julgeks toidupoodi sisse astuda. Õnneks oli pudeliga vett kaasa võetud.