reede, 2. aprill 2010

Suitsuandur

Suitsuandur on ikka tõesti väga tundlik! Ja see piiksumine käib luust ja lihast läbi!

Oli pannkoogihommik. Ei saanud arugi, et nii väga hullusti oleks suitsu olnud. Uks köögi ja esiku vahel oli veidi avatud. Ju see küpsetamise suits siis ikkagi üles pääses. Igatahes viimase pannkoogi küpsetamise ajal piiksuma see riistapuu hakkas. Algul ei saanud arugi, et kust see hääl tuleb. Siis sain asjale pihta! Õnneks seekord ei pidanud ise lae alla ronima. See piiksumine ajas unimütsi maast lahti. Temal piisas ainult käe sirutamisest ja käes see oligi. Aga visa ta on, see andur! Veel poisi käes lõugas edasi. Poiss harutas selle asjanduse algosakesteks, siis jäi lõpuks vait.

Õues on ilm pilves. Öösel on ilmselt vihma sadanud - räästad tilguvad. Aga iga minutiga läheb õhk kollasemaks. Äkki päeva jooksul tuleb ikka päike ka välja.
Mul täna kasvuhoone tööplaanis. Jaheda ilmaga on seal natuke sant toimetada.
Eks päeva edenedes on näha.

Comeniusest:
Soomest tuleb neli õpetajat ja kaheksa õpilast. Neli poissi ja neli tüdrukut. Kahjuks Arto laste vanuseid ikkagi veel ei saatnud, aga arvan, et nad 5. või 6. klassi lapsed on. Vanemaid neil ju polegi. Portugalist tuleb kaks õpetajat ja neli tüdrukut. Kaks kolmeteistkümne ja kaks neljateistkümne aastased. Itaaliast tuleb kolm õpetajat. Lapsi seekord kaasa ei võeta. Kreekas on rasked ajad ja nad ei liigu üldse kuskile. Isegi mitte Euroopa rahade eest.

Kommentaare ei ole: