esmaspäev, 18. jaanuar 2010

Vana nädala lõpust ja uue nädala algusest


Eile õhtul kuskil kella üheksa ajal kadus jälle elekter. Hää, et olin enne jõudnud tundideks vajalikud tunnikontrollid ära trükkida!

Jama oli selles, et elektriga koos kadus ära pumbamaja soojendus. Poistega sättisime pumbamaja põrandale hea hulga küünlaid põlema. Natuke abiks ikka sel raskel ajal.


Olin mõnda aega nagu kits kahe heinakuhja vahel - no mitte ei suutnud otsustada, milline käsitöö ette võtta. Eile vist sain joone peale - alustasin heegeldamisega. Üks helebeež lõngakera "jäi jalgu". Nii tulebki see millekski kasulikuks muundada.
Niisugune jupike on juba heegeldatud. Selgus, et me täna oma autot kätte ei saa. Alles kolmapäeval on ehk lootust. Seni tuleb mul sõita selle väikese punase eblakaga :)
Väike auto on tore küll, aga väike on ka kerge ja kerge auto ei taha libedal teel eriti lihtsalt juhitav olla. Meie suur "tank" on libedatel teedel ikka märksa turvalisem :)

Järgnevateks päevadeks on http://www.ilm.ee/ -s prognoos üpris muljetavaldavalt madalate temperatuuri näitudega. Tea, kas käristab noorematele õpilastele järjekordse külmapüha välja?
Veidie enne seitset õhtul on - 16 kraadi.

Kommentaare ei ole: