pühapäev, 3. jaanuar 2010

Selle aasta esimene pühapäev

Jätkuvate külmadega kaasneb vajadus "soojustada" pumbamaja, et veevärk ja toidukraam ära ei külmuks. Ilus vaadata küll seda paksu lund katustel, aga vähemasti kasvuhoonele teeb see raske koorem küll kurja. Just siis, kui lumi sulades raskemaks muutub.
Seega - tööle!
Kui paks see lumekiht siis õigupoolest on? Vaja kontrollida.
Vot just nii paks on!
Ja temperatuurist ka: Hommikul kell 9 oli - 13 kraadi.
Kell 10 oli juba -16 kraadi. Ilus lumemuinasjutt jätkub.
Täna ei taha edeneda ükski tegevus. Nokin siit ja näksin sealt. No ei edene! Ju vist on asi selles, et vanemal poisil algab homsest sess - talvevaheaeg läbi. Kuna Martin on linnas ka päris nälga koolemas, siis veel ühe söödiku lisandumine tühja külmkapi kõrvale pole just suurem asi variant. Nii lähebki poiss täna suure toidumoonakotiga linna.
HOMME HAKKAN TÖÖLE!
1. saadan jõulukulinad puhkusele
2. teen (üritan teha) 7. kl loodusõpetuse tööplaani
3. koristan teist korrust
4. ajan asju Comeniuse projektiga seoses
5. kontrollin e-kooli täitmist
6. valmistun õppenõukoguks

2 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Mul on tööl kasvuhoone katus nii kõrge, et ulatun udjama vaid max 20-sentimeetrist serva puhtaks, sellest pole just suuremat kasu, kui katuseviilud umbes 3-metrised ju. :o( Seega pole muud, kui pöialt hoida, et see habras akrüül ikka vastu peaks.

Mariihen ütles ...

Eks see lumekuhi hakkab varsti jamasid põhjustama küll. Mõelda ju võib, et mis see lumehelves ikka kaalub, aga kui ühest saab must miljon, siis on kole kaal küll. Meie oma kasvuhoone harjani ka ei ulatu.