neljapäev, 21. jaanuar 2010

Küll on külm!

Külmatunne justkui aina hullemaks läheb!
Kuigi täna hommikul oli meil kodus vaid -18,6 kraadi. Klassi akna peal vahetult enne söögivahetundi aga juba tervelt -21 kraadi.
Mis niimoodi edasi saab?
Lastel jah transport organiseeritud ja külmakraadid ei loe...kuniks buss käima läheb...
Mina kardan, et meie auto võib üsna pea hakata sõrgu vastu ajama, et tema arktilistes tingimustes ei sõida ja kogu lugu... Kuda ma siis tööle saan?

Ja maja ei või ju ometi küttes maha põletada! Sooja naha vahele ei saa, kuigi umbes tunni eest oli õues kõigest -15,1 kraadi.

Külmaga on teotahe täiesti hangunud. Või hoopistükkis jäätunud. Sügisel pimeduses ja poris oli sügismasendus. Mis siis nüüd on? Selle talvise ilu eest tuleb meil nüüd lõivu maksta - kuuris kahaneb puudevaru lausa tundidega, kellel tsentraalküte, selle küttearve on ilmselt röögatult suur... Olukord hakkab masendavaks muutuma, järelikult on kätte jõudnud külmamasendus.
Külm! Külm! Väga külm!

2 kommentaari:

Monika ütles ...

Jube ilus on küll niimoodi, kui kõik on valge, ei ole sellist halli udust porist kaamost... Aga ilu hind on ka krõbe. Meil tsentraalküte ja tõesti nutt tuleb peale, kui loed emhi veebist, et kuni teisipäevani leevendust ei lubata, vastupidi, ööseks kuni -32... Ei taha kohe mõeldagi, kas tõesti läheb see ennustus täide: http://uudised.err.ee/index.php?06185696

Mariihen ütles ...

Ja kuidas peaks tööl ja koolis käimine sellise pakasega välja nägema?