reede, 15. jaanuar 2010

Identiteedikriis

Kogu viimase nädala on ilutsenud diivanilaual kirju lõngakera ja kaks poolikut sokki, vardad silmustes turritamas. Argipäeviti olen suutnud seda "kompositsiooni" vaid põrnitseda. Täna kudusin kümmekond ringi... No ei edene, tee mis tahad!

Ma tunnen, et vaatamata ilusale talveilmale hakkab see külm ja pime aeg totaalselt üle viskama.
Teha oleks paljutki. Aga ei viitsi. Lihtsalt ei viit-si!
Nüüd on aeg tegelikult juba sealmaal, et tuleks hakata suve peale mõtlema (vankrit parandatakse ju ikka talvel). See mõtlemine peaks seisnema suviseks ajaks tarvilike näputöö-plaanide tegemises. Peaks ja võiks, aga... Tegelikult tahaks nii umbes kuuks ajaks talveunne jääda ja ärgata siis, kui räästad tilguvad ja lume sulamisest tekkinud ojad-jõed vulisevad.

Täna oli juba ka puhkusele jäämise soovide paber stendile ilmunud. Ei jäänud päris täpselt meelde, aga uue seaduse valguses on selleks suveks eriti pikk puhkus ette näha. Miski 56 + 2..... ? Kui nüüd kohe 5. juunist puhkusele jääda, siis käristab ajaliselt välja küll (lugesin kalendrist päevad kokku).
Aga sinnani on veel palju aega. Selle aja sisse jäävad kodused tunnid - päevad tuleks millegi asjalikuga sisustada, mitte aga diivaninurgas telerit vaadates tegelikult mitte midagi vaadata.

Kriis...

2 kommentaari:

MUHEDIK ütles ...

aga kuidas oleks mõne hea raamatuga...:)

Mariihen ütles ...

Oma töö tõttu loen nö tööülesannete korras nii et vähe pole :)