teisipäev, 22. september 2009

Sügisene varahommik

Lõpuks ometi!
Üks paranemise ilming sai juba täheldatud - köha hakkab taanduma. Kohe imelik, et sain öö läbi magada!
Aga häält pole ikkagi! Täna teen Pireti soovituse järgi. Vaatame siis, kas aitab. Ja järgmisel esmaspäeval lähen teise kooli õpetajate ette... sellise käriseva ja kohati suisa kaduva häälega?

Lugesin kommentaare Postimehe artiklile.
Mis inimesed need küll on, kes niisuguseid mürgiseid ja kitsarinnalisi kommentaare kirjutavad??? Miks küll on igaühel ütlemist (enamasti halvasti) just õpetajate kohta? Kas sellepärast, et kõigist teiste ametite esindajatest võime suurema või väiksema kaarega mööda laveerida, aga õpetajatega puutume me kõik kokku paratamatult? Kõigepealt ise, siis laste, siis lastelaste kaudu...
Ja tehku õpetaja midagi või, hoidku taevas, jätku tegemata - ikka on tarku, kes tümitama kukuvad. Teine selline koht on Koolielu vestlusring. Kui seal sekkub püstitatud teema arutellu lapsevanem, siis ei jää kivi kivi peale. Paraku on seal uueks tendentsiks ka mürgised sõnavõtud õpetaja - õpetaja liinil. Delfit ei külasta, aga see pidi olema veel kõikse hullem.

Marss tööle! Täna tuleb kole vara kohal olla. Ega´s muud - kurvid saab jälle sirgeks sõidetud...

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ilmselt on tõesti õige see, et õpetatajatega puutuvad kõik kokku. Teine seltskond inimesi, kelle kohta kõik alati täpselt teavad, mismoodi need oma tööd tegema peavad ja mismoodi üldse mitte ei peaks, on politseinikud.

piretirahvariided ütles ...

Kas lugesid ka mu järgmist kommentaari, et varu ka apelsinimahla? Jutt oli selline:
See on greibi ekstrakt ja jube kange. Osta (või võta keldrist) ka apelsinimahla. Muul kombel ei kannatagi vist võtta kui ainult apelsinimahlaga või suhkrutükil.

kaaren ütles ...

Ei sa arvu... (setu k) ei saa aru. Minu jaoks on arstid ning õpetajad kõige targemad inimesed maamumal. Jõudu ning rõõmu vingujatest mööda vaatamisel!